Τοίχος Routel Γυαλί Αράχνη Υλικό

Εφαρμογή ανοξείδωτου γυαλιού spider routel

Συνήθως, η διαδρομή γυάλινης αράχνης περνά μέσα από το γυαλί και στερεώνει το γυαλί στη χαλύβδινη κατασκευή. Ο τοίχος κουρτίνας με εξαρτήματα αράχνης από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελείται από γυάλινο αυλάκι, γυάλινη αράχνη, συνδετικά κομμάτια και άλλα εξαρτήματα. Οι γυάλινες αράχνες χρησιμοποιούνται κυρίως ως υποστήριξη γυάλινης διαδρομής και μεταφέρουν το βάρος φορτίου στο σύστημα σταθερής δομής στήριξης, το οποίο είναι ένα σημαντικό μέρος για τη σύνδεση του τοίχου γυάλινων κουρτινών.

γυαλιού RT101

Υλικό γυαλιού SUP Τα εξαρτήματα στερέωσης γυαλιού άκαμπτου συνδυασμού θερμότητας επιτρέπουν την ασφαλή προσάρτηση και ελαχιστοποιούν την παραμόρφωση των υαλοπινάκων. Αυτός ο τύπος εξαρτήματος χρησιμοποιείται συνήθως μόνο για εσωτερικές εφαρμογές.

Σάπγκρας Χαντβάρ Μανουφατούρ

Προσφέρουμε γυάλινο ντους μπάνιου, εξαρτήματα γυαλιού αράχνης από ανοξείδωτο ατσάλι εξωτερικού χώρου, ρουέλ, εξαρτήματα σφιγκτήρα γυαλιού, ανοξείδωτα.
Όχι μόνο καλή ποιότητα, αλλά και καλή τιμή, μπορείτε πάντα να έχετε καλύτερη τιμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Είμαστε το καλύτερο εργοστάσιο αράχνης γυαλιού στην Κίνα, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομερείς πληροφορίες.

Χρήση του Προϊόντος

Bootstrap