Λύσεις υλικού γυαλιού

μεγάλη γκάμα γυάλινων μεντεσέδων, εξαρτημάτων και μεντεσέδων ντους της SUP κατασκευάζεται με τη μέγιστη προσοχή και ακρίβεια. Αυτοί οι μεντεσέδες έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σύμφωνα με τα βιομηχανικά, οικιακά και εμπορικά πρότυπα. Οι μεντεσέδες που προσφέρουμε είναι αυστηρά ελεγμένοι υπό επίβλεψη έναντι πολλών παραμέτρων ποιότητας και έχουν μεγάλη ζήτηση στις εθνικές αλλά και στις διεθνείς αγορές για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Η τεράστια βιομηχανική μας εμπειρία μάς επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα μεντεσέδων ντους που εκτιμώνται για τη βέλτιστη ποιότητα και την υψηλή λειτουργικότητα. Μερικά από αυτά τα προϊόντα, που προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, έχουν ρυθμιζόμενη τάση και μπορούν να τοποθετηθούν σύμφωνα με την κατεύθυνση και την προτίμηση των πελατών.

Διαφορετική εφαρμογή υλικού γυαλιού ντους

Σταθερή οθόνη

Πόρτα

Πόρτα και πάνελ

Γωνιακό ντους

Ντους Neo-Angle

Μονό Συρόμενο

Παράκαμψη συρόμενη

12 χρόνια κατασκευαστής υλικού γυαλιού επικεντρώνεται στις ταχύτερες λύσεις OEM & ODM. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αρχιτεκτονικών, εσωτερικών και περιβαλλοντικών υπηρεσιών γυαλιού πλήρους εμβέλειας που μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Η ομάδα μας συνεργάζεται άμεσα μαζί σας για να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση για τα οικιστικά ή εμπορικά σας έργα.

Συστήματα συρόμενων θυρών

Εξοπλισμός δωματίου ντους

Αρχιτεκτονικά εξαρτήματα γυαλιού

Αξεσουάρ μπάνιου

Γυάλινα κουφώματα γραφείου χωρίς πλαίσιο

Wall Routel Glass Spider Hardware

Bootstrap