Συστήματα συρόμενων θυρών

Η SUP, ως εταιρεία υλικού χωρίς πλαίσιο, οι κατασκευαστές σιδηρικών πορτών ντους χωρίς πλαίσιο και οι κατασκευαστές υλικού γυάλινης πόρτας, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ομαλές συρόμενες πόρτες ντους χωρίς πλαίσιο και καμπίνες. Κάθε στυλ έχει τη δική του μοναδική εφαρμογή και μπορεί να διαμορφωθεί με συνδυασμό ράβδων πετσετών, λαβών, πόμολα ή πρόσθετων γυάλινων πάνελ για να καλύψει τις ατομικές σας ανάγκες. Αυτές οι αισθητικά ελκυστικές γυάλινες καμπίνες ντους είναι κατασκευασμένες για να διαρκούν και να εγγυώνται μια πολυτελή εμπειρία.

Ως ηγέτης του κλάδου στην καινοτομία και το σχεδιασμό γυάλινων υλισμικών, η SUP προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γυαλιού ντους και γυαλιού κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων: εξαρτημάτων γυαλιού, ράγες γυάλινων πορτών, γυάλινα συρόμενα συστήματα, αρχιτεκτονικά προϊόντα κλειδώματος γυαλιού.

Συρόμενη πόρτα

Λύσεις: Συρόμενη Πόρτα
Αριθμός μοντέλου: SD111
Εφαρμογή: Ξενοδοχείο, Βίλα, Διαμέρισμα, Κτίριο γραφείων, Νοσοκομείο, Σχολείο, Εμπορικό Κέντρο, Αθλητικοί χώροι, Εγκαταστάσεις Αναψυχής, Σούπερ Μάρκετ, Αποθήκη, Εργαστήριο, Πάρκο.

Συρόμενες γυάλινες πόρτες για υπέροχη θέα – ενισχύστε το φυσικό φωτισμό. και προσθέστε φρέσκο ​​αέρα. Επιπλέον, οι συρόμενες γυάλινες πόρτες χρησιμοποιούνται συνήθως σε ορισμένους χώρους ως πόρτες μεταξύ εσωτερικών δωματίων ενός σπιτιού και βεράντες, καταστρώματα, μπαλκόνια, αίθρια και κήπους, αυλές, μπάρμπεκιου ή πισίνες. Σε αυτή την περίπτωση, ονομάζονται συχνά πόρτες βεράντας. Χρησιμοποιούνται επίσης στην εσωτερική διακόσμηση, συχνά σε γραφεία και χώρους πώλησης αυτοκινήτων, για να παρέχουν έναν ηχομονωμένο αλλά οπτικά προσβάσιμο ιδιωτικό χώρο γραφείου. Στους εσωτερικούς χώρους των κατοικιών, οι παραδοσιακές πόρτες «Shoji» συχνά αναπαράγονται χρησιμοποιώντας ημιδιαφανές «παγωμένο» γυαλί για να επιτρέψουν στο φως της ημέρας να διεισδύσει περαιτέρω στην κατοικία και να διευρύνει την αίσθηση του εσωτερικού χώρου.

1. Stretch space

Η χρήση γυάλινων θυρών μπορεί οπτικά να κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο ευρύχωρος και μεγαλύτερος και το διαφανές γυαλί επεκτείνει την οπτική γωνία, διευρύνει την αίσθηση του χώρου και κάνει τον χώρο να φαίνεται εξαιρετικά ανοιχτός. Εάν ολόκληρος ο τοίχος είναι χωρισμένος με γυαλί, το οπτικό άνοιγμα του χώρου μπορεί τουλάχιστον να διπλασιαστεί, και ακόμη και σε έναν χώρο που δεν είναι αρκετά μεγάλος ή αρκετά ευρύχωρος, δεν θα αισθάνεται καταπιεστικός.

2. Βελτιστοποίηση φωτισμού

Το γυαλί είναι ένα υλικό με εξαιρετική διαπερατότητα φωτός και διαφάνεια. Η χρήση γυάλινων θυρών δεν εμποδίζει το φως όπως τα στερεά υλικά. Το κρυστάλλινο γυαλί μπορεί να επιτρέψει στο φως να περάσει μέσα από το δωμάτιο χωρίς εμπόδια, έτσι ώστε ο χώρος να έχει αρκετή φωτεινότητα. Για ορισμένα δωμάτια με λιγότερο ιδανικό φωτισμό, οι γυάλινες πόρτες μπορούν ακόμη και να φέρουν περισσότερο φως στο χώρο μέσω της διάθλασης του φωτός, κάνοντας τον χώρο πιο φωτεινό.

3. Κατά διαστήματα

Το πλεονέκτημα της επιλογής γυάλινων θυρών για τη διάταξη του χώρου είναι ότι το χώρισμα δεν είναι χωρισμένο και το χώρισμα είναι συνεχές. Για τα παραδοσιακά υλικά χωρισμάτων, οι τοίχοι από τούβλα, το τσιμέντο, το ξύλο, το μέταλλο κ.λπ., θα διαχωρίσουν εντελώς τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αλλά στην πραγματικότητα, πολλές παρακείμενες διαστημικές περιοχές στη ζωή μας συχνά χρειάζεται να έχουν κάποιες συνδέσεις. Η γυάλινη πόρτα ολοκληρώνει πολύ καλά τη λειτουργία της διαίρεσης του χώρου, αλλά διατηρεί μια ορισμένη χωρική σύνδεση, έτσι ώστε ο χώρος να μην είναι τελείως διαχωρισμένος.

Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες συνδυάζονται με τις αιθέριες κουρτίνες γάζας, μία άκαμπτη και μία απαλή, κάνοντας το μπαλκόνι και το σαλόνι απείρως γοητευτικά. Ο συνδυασμός γάζας και συρόμενων θυρών διαμορφώνει το σχέδιο κινητού χωρίσματος του σπιτιού, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του στυλ χώρου. Η γυάλινη συρόμενη πόρτα και η ροζ κουρτίνα γάζας δείχνουν ένα μοναδικό διαστημικό ταμπεραμέντο. Η συρόμενη γυάλινη συρόμενη πόρτα είναι διαφανής και φωτεινή και εξοικονομεί πολύ χώρο. Στο ξεχωριστό ντους, τα ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα στη γυάλινη συρόμενη πόρτα προσθέτουν ζωντάνια στο μπάνιο. Η γυάλινη συρόμενη πόρτα χωρίζει το μπάνιο από το υπνοδωμάτιο, διαμορφώνοντας μια αίσθηση χώρου που είναι ξεχωριστή και συνεχής. Το μικρό μπάνιο χρησιμοποιεί γυάλινες συρόμενες πόρτες για να διαχωρίζει αποτελεσματικά την περιοχή κολύμβησης και την περιοχή της τουαλέτας. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες κάνουν το μπάνιο πιο μοντέρνο και κομψό ενώ διαχωρίζουν τον χώρο του ντους. Η αποσπώμενη γυάλινη συρόμενη πόρτα διαχωρίζει τον λειτουργικό χώρο για το μπάνιο, κάνοντας τον χώρο πιο πολυεπίπεδο. Η συρόμενη πόρτα με λειτουργία διαχωρισμού εμποδίζει αποτελεσματικά τις σταγόνες νερού και τον ατμό που διαχέονται κατά το μπάνιο.

Bootstrap