Εξοπλισμός δωματίου ντους

Ο εξοπλισμός του χώρου ντους SUP είναι πολύ πιο πέρα από τα πρότυπα των ομοίων του όσον αφορά την πρακτικότητα και την εμφάνιση. Πριν φύγει κάθε προϊόν από το εργοστάσιο, πρέπει να ελέγχεται επανειλημμένα για να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλές, σταθερό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Υιοθετεί ένα απλό στυλ σχεδίασης, το οποίο φαίνεται απλό και κομψό, αλλά όχι απλό, και αντικατοπτρίζει την επιδίωξη της ποιότητας της SUP παντού.

Σύνδεσμος σωλήνα μπάνιου

Τα αξεσουάρ υλικό του ντους κατασκευάζονται κυρίως από χαλκό και ανοξείδωτο χάλυβα, χρησιμοποιώντας χαλκό 59# και ανοξείδωτο ατσάλι 304 και τα κλιπ τοίχου και οι μεντεσέδες είναι γενικά από χαλκό 59#. Έχει την καλύτερη σκληρότητα και ευκαμψία. Έχει υψηλή φέρουσα ικανότητα, η οποία εγγυάται αποτελεσματικά την απόδοση και τη διάρκεια ζωής του ντους. Αν και τα προϊόντα εξατομικευμένων γνωστών εμπορικών σημάτων είναι ακριβή, η εμπειρία είναι καλύτερη.
Το πάχος επιμετάλλωσης των χάλκινων εξαρτημάτων είναι 11um και μέσω της 24ωρης δοκιμής ψεκασμού αλατιού, η ποιότητα επιμετάλλωσης της επιφάνειας φτάνει σε περισσότερους από δέκα βαθμούς. Δεν υπάρχουν μαύρα στίγματα, φυσαλίδες, αποκόλληση και άλλα φαινόμενα στην επιφάνεια μετά από μακροχρόνια χρήση. Τα υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα που στο δωμάτιο ντους είναι ανοξείδωτος χάλυβας 304, ο οποίος είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος στη βιομηχανία. Τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα έχουν σχεδιαστεί για να ανοίξουν καλούπια από μόνα τους, χρησιμοποιώντας στάνταρ υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα 304, χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας για να επιτύχουν εφέ καθρέφτη, ισχυρή μεταλλική υφή.
ντους
Κατηγορία εξαρτημάτων: έκκεντρος τροχός PXL, ελαστικός τροχός TTL, τροχός ισορροπίας BDL, μονό εκκρεμές διπλός τροχός DBSL, ελαστικός τροχός διπλός τροχός TTSL, τροχός τυμπάνου μέσης YGL, τύμπανο μέσης διπλός τροχός YGSL; μονός τροχός, διπλός τροχός, ανάρτηση τεσσάρων τροχών, ανάρτηση κ.λπ.
Αξεσουάρ: σειρά τροχαλιών ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα, σειρά τροχαλιών με ρουλεμάν από χάλυβα, κύλινδρος ανάμειξης κατά της σκουριάς, αξεσουάρ υλικού και πλαστικών, μη τυποποιημένα ρουλεμάν, μπάλες από ανοξείδωτο χάλυβα, μετρικές σφαίρες από χάλυβα ρουλεμάν ακριβείας κ.λπ.
Ο σκελετός αλουμινίου διατίθεται σε ανοιχτό ασήμι, ασημί άμμου, ασημί ματ και βουρτσισμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάση πέτρας από κράμα αλουμινίου ίδιου χρώματος και χαμηλή λεκάνη. Αυτό το ποτήρι διατίθεται σε δύο ανοιχτόχρωμα και μπλε γυαλιά. Το στυλ του εξοπλισμού μπάνιου δεν είναι μόνο ποικίλο και ολοένα πιο εκλεπτυσμένο, αλλά και το σχήμα της μπανιέρας, η έκφραση του υλικού, η αλλαγή του σχήματος του νιπτήρα, η αλλαγή του σχήματος της κεφαλής του ντους, το στυλ του τουαλέτα, και η αλλαγή του ντουλαπιού.
ντους
Η επιλογή του εξοπλισμού υγιεινής θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις προσωπικές συνήθειες διαβίωσης και τις απαιτήσεις λειτουργικής χρήσης. Επιπλέον, η κατανομή του χώρου είναι επίσης ένας παράγοντας που επηρεάζει τις αγορές. Για το μέγεθος του χώρου, την κατανομή του μοτίβου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σχήμα του μπάνιου. Όταν εξετάζετε το στυλ του εξοπλισμού μπάνιου, εκτός από την έμφαση στις δικές του αισθητικές προτιμήσεις, ο συνδυασμός χώρου, χρώματος κ.λπ. είναι επίσης το βασικό σημείο που επηρεάζει την επιλογή.

Τα αξεσουάρ υλικού που χρησιμοποιούνται συνήθως στα ντους περιλαμβάνουν κυρίως: άξονες, μεντεσέδες, τροχαλίες, ράγες οδήγησης, λαβές, ταινίες συγκράτησης νερού κ.λπ.
1. Περιστρεφόμενος άξονας και μεντεσές
Ο άξονας και ο μεντεσές χρησιμοποιούνται στο ντους με την αιωρούμενη πόρτα. Ανεξάρτητα από τον άξονα ή τον μεντεσέ, χρησιμοποιείται για τη σύνδεση της περιστροφής ανοίγματος και κλεισίματος του συμπαγούς υαλοπίνακα (σταθερό γυαλί) και του καθιστικού (κινούμενο γυαλί) στο ντους.
Ο περιστρεφόμενος άξονας χρησιμοποιείται για τη δομή του άξονα που φέρει τη ροπή κάμψης και τη ροπή στο περιστρεφόμενο έργο. Η εμφάνιση είναι παρόμοια με αυτή του μεντεσέ και η δομή είναι πιο απλή από αυτή του μεντεσέ.
Η άρθρωση, γνωστή και ως άρθρωση, είναι μια διπλή κατασκευή που αποτελείται από μεταλλικά φύλλα, τα οποία επίσης περιστρέφονται μπρος-πίσω γύρω από τον μεσαίο άξονα.
2. Οδηγοί ράγες και τροχαλίες
Ο συνδυασμός τροχαλιών και σιδηροτροχιών χρησιμοποιείται σε καμπίνες ντους push-pull. Υπάρχουν δύο κύρια υλικά: κράμα αλουμινίου και κράμα αλουμινίου με επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η τροχαλία, οι άνω και κάτω ράγες οδηγών της ντουζιέρας με συρόμενη πόρτα υιοθετούν μια δομή διπλής τροχαλίας, η οποία έχει αυτολιπαινόμενο αποτέλεσμα και γλιστράει ομαλά.
3. Λαβή
Υπάρχουν διάφοροι τύποι λαβών ντους για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στυλ μπάνιου. Όσον αφορά το υλικό, η λαβή που χρησιμοποιείται στο ντους είναι κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα και κράμα ψευδαργύρου.
4. Λωρίδα συγκράτησης νερού
Η λειτουργία της λωρίδας συγκράτησης νερού είναι να αποτρέπει τη διαρροή του νερού στο μπάνιο μέσω των πλακιδίων δαπέδου στην ξηρή περιοχή.

Χρήση του προϊόντος

Bootstrap