Γυάλινα περιβλήματα γραφείου χωρίς πλαίσιο

Κατατμήσεις γραφείου
Τα γυάλινα χωρίσματα γραφείου γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή σε εμπορικούς χώρους γραφείων. Οι επαγγελματικά εγκατεστημένοι γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή παρέχουν στους πελάτες μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στα τυπικά γραφεία με τοίχους. Τα γυάλινα χωρίσματα επιτρέπουν στους επιβάτες να απολαμβάνουν μια ενισχυμένη αίσθηση ευρυχωρίας, αύξηση του φυσικού φωτός και βελτιωμένη ηχομόνωση σε κανονικά γραφεία με τοίχους. SUP Υλικό γυαλιού προσφέρει στους πελάτες μια ανανεωμένη αίσθηση πλούτου σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου.

Κιτ κυλίνδρου γυάλινης πόρτας SD111

γυάλινοι τοίχοι και οι πόρτες γραφείου δίνουν ένα μοντέρνο, ανοιχτό , επαγγελματική σχεδίαση σε οποιοδήποτε γραφείο. Αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς τοίχους και ανοίγοντας τον χώρο, το γραφείο σας μπορεί να μεγιστοποιήσει το φυσικό φως και να ενισχύσει την παραγωγικότητα δημιουργώντας έναν χώρο που περιλαμβάνει την ομάδα, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την ελκυστική απόσβεση του ήχου των περιφραγμένων περιβλημάτων.

Καθώς κάθε γραφείο είναι διαφορετικό, έτσι πρέπει να είναι το σχέδιο για τους γυάλινους τοίχους. Αυτή η πλήρως προσαρμοσμένη λύση γραφείου μπορεί να είναι οπτικά μοντέρνα, επαγγελματική ή ακόμα και δωρεάν σε ένα πιο ρουστίκ, οικιακό στιλ.

Οι αρχιτεκτονικοί γυάλινοι τοίχοι και οι πόρτες χωρίς πλαίσιο ελαχιστοποιούν τις οπτικές διακοπές, ενώ είτε μειώνουν τους μεντεσέδες και τις λαβές του υλικού, είτε τα χρησιμοποιούν ως συμπληρωματικά στοιχεία στον υπάρχοντα σχεδιασμό του χώρου. Οι πόρτες μπορούν να είναι συρόμενες, με το υλικό στο επάνω μέρος να αναρτά τα πάνελ ή να ανοίγουν με στροφές για να ανοίγουν εύκολα μία ή δύο κατευθύνσεις.

Οι γυάλινοι τοίχοι και οι πόρτες με πλαίσιο χρησιμοποιούν έντονες οπτικές γραμμές μεταξύ κάθε πάνελ και πόρτας για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο που λειτουργεί με τη σχεδιαστική ροή του πλήρους χώρου γραφείου. Αυτές οι σκληρές γραμμές δημιουργούν έναν πιο καθορισμένο χώρο, ενώ εξακολουθούν να επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει μεταξύ των χωρισμένων δωματίων.

Εάν επιθυμείτε περισσότερη ιδιωτικότητα, τα γυάλινα πάνελ μπορούν να περιλαμβάνουν χρώμα, υφή ή σχέδιο. Οι θολές γραμμές και σχήματα μπορούν να επιτρέψουν στο φως να περάσει, ενώ εξακολουθούν να προστατεύουν τις ιδιωτικές συνομιλίες και τις συναντήσεις από τα άλλα γραφεία. Μπορούν ακόμη και να προστεθούν λογότυπα και κείμενο για εξατομικευμένη και επαγγελματική εμφάνιση.

Το γυαλί είναι σκληρυμένο για αντοχή και ανθεκτικότητα, καθαρίζεται εύκολα και μπορεί να έχει μια κλειδαριά ενσωματωμένη στην πόρτα για να αποτρέψει την ανεπιθύμητη είσοδο. Το SUP Glasss Hardware προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υλικού, για ομαλά και αθόρυβα κλεισίματα και διαφάνειες.

Για να δείτε μια απόδοση του τρόπου με τον οποίο οι γυάλινοι τοίχοι και οι πόρτες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του χώρου του γραφείου σας, καλέστε μας σήμερα και θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές και θα κάνουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για να βελτιώσουμε τον χώρο σας με μοντέρνα κομψότητα.

Bootstrap