Πώς να φτιάξετε ένα ντους χωρίς πλαίσιο;

Πώς να φτιάξετε ένα ντους χωρίς πλαίσιο;

Προβολές: 279     Συγγραφέας: Κίνα SUP Υλικό γυαλιού      Ώρα δημοσίευσης: 08/20/2022      Προέλευση: https://www.elglasshardware.com

Σκοπεύετε να ανανεώσετε το νέο σας σπίτι ή να αναβαθμίσετε το παλιό σας μπάνιο; Και θέλετε να δοκιμάσετε DIY το δικό σας ντους των ονείρων σας;

Είναι μια εύκολη δουλειά να κατασκευάσετε το ντους σας χωρίς πλαίσιο με τον κατάλληλο προμηθευτή γυάλινης πόρτας. Το Glass Hardware θα είναι το σωστό.

Κατασκευάστε την προσαρμοσμένη σας καμπίνα πόρτας ντους χρησιμοποιώντας το Glass Hardware μας.

Η κατασκευή της πόρτας ντους χωρίς πλαίσιο των ονείρων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλαμε την απαίτηση υλικού γυαλιού στο , θα σας προσφέρουμε το τέλειο υλικό για το μπάνιο σας.

Προτείνει από το Glass Hardware:

Κούνια πόρτας
Οι τυπικές πόρτες έχουν πλάτος 28″ έως 30″. Γενικά προσπαθούμε να αποφεύγουμε πόρτες που είναι μικρότερες από 24″ ή μεγαλύτερες από 34″. Οι πόρτες ταλαντεύονται 180 μοίρες, τόσο μέσα όσο και έξω. Πρέπει να σχεδιάσετε αρκετό χώρο για να αποφύγετε εμπόδια όπως τουαλέτες, νιπτήρες ή πετσέτες. Στο εσωτερικό του ντους, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος για εξαρτήματα όπως κεφαλές βροχής. Συνιστάται συνήθως η πόρτα να αιωρείται στην ίδια πλευρά του ντους με τα χειριστήρια του ντους. Με αυτόν τον τρόπο η πόρτα μπορεί να ανοίξει για να στρίψει και να μπει στο ντους και να παρέχει τη συντομότερη πρόσβαση στα χειριστήρια. Κατά την έξοδο από το ντους, η πόρτα τραβάει και στάζει στη βάση, όχι στο πάτωμα.

Σταθερά πάνελ
Τα σταθερά πάνελ που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την πόρτα θεωρούνται «ενσωματωμένα» πάνελ. Μπορούν να είναι σε όλο το ύψος ή με εγκοπές πάνω από πάγκους, με εγκοπές πάνω από τοίχους πόνυ ή με τσουγκράνα.

Εάν ένα πάνελ χρειάζεται να εγκοπεί για να πάει πάνω από έναν πάγκο ή να ανεβαίνει σε έναν τοίχο πόνυ, ονομάζεται επίσης πάνελ “step-up”. Εάν αυτό είναι μέρος του σχεδιασμού σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πόδι στο πάνελ είναι τουλάχιστον 4″ και η εγκοπή έχει βάθος τουλάχιστον 2,5″. Καλέστε μας για να το συζητήσουμε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Τα πάνελ που βρίσκονται σε 90 μοίρες (ή προσαρμοσμένη γωνία) στο μπροστινό μέρος του ντους ονομάζονται πάνελ “επιστροφής”. Στη γωνία όπου το πάνελ επιστροφής συναντά το ενσωματωμένο πάνελ, χρησιμοποιούμε μια μίτρα και σιλικόνη για σταθερότητα. Μερικές φορές είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έναν μικρό σφιγκτήρα στην κορυφή του γυαλιού σε αυτή τη διασταύρωση για πρόσθετη σταθερότητα.

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για την τοποθέτηση πάνελ σταθερού γυαλιού στο πλακίδιο, το κανάλι και τα κλιπ. Το κανάλι είναι κομψό και παρέχει μια ανεμπόδιστη εμφάνιση στο γυαλί. Το κανάλι παρέχει επίσης εξαιρετική στεγανοποίηση νερού και δεν απαιτεί διάτρηση στο φράγμα νερού στο κράσπεδο. Τα κλιπ είναι κομψά και τεχνολογικά. Τα κλιπ προσθέτουν λίγο κόστος λόγω του πρόσθετου χρόνου κατασκευής γυαλιού και εγκατάστασης που απαιτούν. Ορισμένα σχέδια ενσωματώνουν κλιπ στο πλάι και κανάλι στο κάτω μέρος για υπέροχη εμφάνιση με καλύτερη μακροπρόθεσμη απόδοση νερού.

Υψος
Γενικά συνιστούμε το ύψος της καμπίνας του ντους να είναι λίγο πάνω από την κεφαλή του ντους. Όταν το ύψος της πόρτας φτάσει τα 84″ το βάρος μπορεί να γίνει πρόβλημα. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε να αφήσετε αρκετό χώρο μεταξύ της κορυφής του περιβλήματος και της οροφής για να επιτρέψετε στον ατμό να διαφύγει. Το να αφήνετε τουλάχιστον 6″ χώρο είναι ένας καλός εμπειρικός κανόνας.

Στήριγμα άρθρωσης, πλάτη και πόρτας
Ο πιο κομψός και οικονομικός σχεδιασμός είναι να αρθρώνετε την πόρτα στον τοίχο. Οι πόρτες χωρίς πλαίσιο είναι βαριές και απαιτούν δομική στήριξη (κουφώματα) πίσω από το πλακάκι εάν η πόρτα κρέμεται στον τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν διπλά ή τριπλά στηρίγματα πίσω από το πλακάκι όπου η γυάλινη πόρτα θα συναντήσει το πλακάκι. Αυτό είναι συνήθως το κέντρο του κράσπεδου. Αυτό μπορεί επίσης να επιτευχθεί με την εγκατάσταση ενός “ιμάντα” 2Χ6 μεταξύ των καρφιών με κέντρο 12″ πάνω από το κράσπεδο και 12″ κάτω από την κορυφή του γυαλιού. Αυτό θα εξασφαλίσει το σωστό δάγκωμα για τις βίδες των μεντεσέδων και θα μειώσει σημαντικά την πιθανότητα ραγίσματος των πλακιδίων κατά την εγκατάσταση.

Στην περίπτωση τοποθέτησης νέας πόρτας στο υπάρχον πλακίδιο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν βύσματα για τη σύνδεση των μεντεσέδων. Τα βύσματα λειτουργούν τις περισσότερες φορές, αλλά μπορεί να προκαλέσουν ράγισμα των πλακιδίων.

Εάν δεν αρθρώνετε στον τοίχο (άρθρωση σε γυαλί), το περίβλημά σας θα χρειαστεί μια κεφαλή για να υποστηρίξει το βάρος της ταλάντευσης της πόρτας. Μια εναλλακτική λύση σε μια κεφαλίδα είναι να περάσετε το πάνελ που στηρίζει την πόρτα μέχρι την οροφή, ώστε να παρέχεται σταθερότητα στην πόρτα. Αυτό γίνεται συνήθως σε ένα ντους ατμού.

Υλικό από γυαλί
Υπάρχουν δύο τύποι γυάλινων θυρών: μεντεσέ ή συρόμενο, η μεγαλύτερη διαφορά είναι ο τρόπος λειτουργίας της πόρτας, χρησιμοποιεί διαφορετικό υλικό γυάλινης πόρτας, σύστημα συρόμενης γυάλινης πόρτας ή σύστημα μεντεσέδων γυάλινων πορτών.

Τα Glass Hardware suports βιώνουν αληθινή καινοτομία από τους ανθρώπους που έφεραν την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ανακαίνιση του μπάνιου!

Το γυάλινο υλικό περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μέρη, για παράδειγμα, μεντεσέ, λαβή, σύνδεσμο, πόμολο πόρτας, συρόμενο ρολό ή εξαρτήματα μπαλωμάτων. Ευτυχώς, προσφέρει τα πράγματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. εξαρτήματα υλικού: Σειρά μεντεσέδων αλουμινίου, ράβδοι στήριξης μπάνιου, σειρά γυάλινων σφιγκτήρων, χειρολαβές γυάλινων πορτών, κουπαστής προσαρμογής, εξοπλισμός συρόμενων πορτών, πόμολα πόρτας ντους, Επομένως, γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας και πείτε μου τι θέλετε, θα σας γράψουμε πίσω σύντομα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

> Ποιο υλικό υλικού είναι καλύτερο για την κατασκευή ντους; Η εταιρεία ντους απαντά για εσάς

> Πώς να φτιάξετε ένα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Πώς να αντικαταστήσετε μια μπανιέρα με ντους

> Τι είναι μια καμπίνα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Κιτ κυλίνδρου συρόμενης ξύλινης πόρτας: Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

> Συρόμενη γυάλινη πόρτα Εύκολη εγκατάσταση: Περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, λιγότερη ακαταστασία

> Κιτ υλικού από γυαλί συρόμενης πόρτας ντους SUP : Διατίθεται πολλαπλή λύση

> SUP , κατασκευαστής υλικού γυαλιού, το ντους γυαλιού χωρίς πλαίσιο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ
γυαλί μπάνιουγυαλί χωρίς πλαίσιογυαλί-πλαίσιο-ντουςγυαλί-υλικό-υλικόγυαλί-υλισμικό-κατασκευαστήςγυάλινα είδηγυάλινη ντουζιέρα χωρίς πλαίσιογυάλινη πόρτα του ντουςγυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιογυάλινο ντους χωρίς πλαίσιοΓυάλινο υλικόδιπλές ρόδες ξύλινη πόρτα συρόμενο ρολόΕξοπλισμός γυάλινης πόρτας μεντεσέδωνεργοστάσιο υλικού γυαλιούκαμπίνα ντους χωρίς πλαίσιοκατασκευαστής υλικού γυαλιούκιτ ειδών γυάλινης πόρτας μπάνιουκιτ κυλίνδρων για ξύλινη πόρτακιτ κυλίνδρων συρόμενης ξύλινης πόρτας αγροικίαςκιτ υλικού από γυάλινη πόρτα ντουζιέραςκιτ υλικού ντουζιέρας μπάνιου με συρόμενη γυάλινη πόρτακύλινδρος συρόμενης γυάλινης πόρταςμεντεσέ-τζάμι-πόρτα-σίδηροςμπάνιο-γυάλινη-πόρτα-σκεύη-κιτμπάνιο-τζάμι-σίδηροςντουζιέρα-γυάλινη πόρτα-συρόμενη-λύσηντουζιέρα-τζάμι-σίδηροςντους χωρίς πλαίσιοπάροχος γυαλιού-υλισμικούπάροχος υλικού γυαλιούπόρτα ντους χωρίς πλαίσιοσετ υλικού κυλίνδρου συρόμενης πόρταςΣύνδεσμος τοίχου σε γυαλίΣυρόμενη λύση γυάλινης πόρτας ντουςσυρόμενη-ντουζιέρα-πόρτα-γυαλί-συσκευή-κιτσυρόμενο γυαλίσυρόμενο-γυαλί-σίδηροςυαλουργείο-εργοστάσιουλικό γυάλινης πόρταςΥλικό γυαλιού ντουςυποστήριξη υλικού γυαλιού χωρίς πλαίσιοχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικόχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικό-υποστήριξηχωρίς πλαίσιο-ντουςχωρίς πλαίσιο-ντους-θάλαμοχωρίς πλαίσιο-τζάμι-ντουζιέρα

Σχετικά προϊόντα

Bootstrap