Υλικό γυαλιού SUP Κατασκευαστής

SUP MFG LIMITED είναι μια επαγγελματική ικανότητα κατασκευής υλικού γυαλιού, το εργοστάσιό μας παράγει τα προϊόντα: εξοπλισμό μπάνιου, αρχιτεκτονικά εξαρτήματα γυαλιού, οικιακό υλικό… κ.λπ. Μετά από χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και άριστη τεχνολογία, έχουμε ήδη πετύχει σχεδιασμό προϊόντων, παραγωγή, πωλήσεις και μετά την εξυπηρέτηση σε ένα σύστημα. Η εταιρεία βρίσκεται στην ανταλλαγή υψηλής ταχύτητας Jiang He /Jiangzhao, βιομηχανική ζώνη Nanlu, πόλη Duruan, περιοχή Pengjiang, πόλη Jiangmen, Guangdong. Το υπάρχον εργοστάσιο είναι 26.000 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτερη θέση.

Εταιρεία εξοπλισμένη με προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, όπως μηχανή κοπής λέιζερ, διάτρηση, φρέζα, μηχανή CNC, διάτρηση, συγκόλληση, κοπή, στίλβωση και κάμψη και ούτω καθεξής. Προηγμένος αυτοματοποιημένος εξοπλισμός παραγωγής, επιδέξια τεχνολογία παραγωγής, 100% διασφάλιση ποιότητας QC, έμπειροι επαγγελματίες αταλάντευτα αφοσιωμένοι σε ιδέες σχεδίασης και ανάπτυξης νέων προϊόντων, οδηγώντας την εταιρική ομάδα στη δημιουργία συστήματος υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα του υλικού γυαλιού και είναι η πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την παραγωγή σειρών LED γυάλινων αξεσουάρ που αποκτούν μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού, ξεπερνούν σημαντικά την αριστεία στον κλάδο και κέρδισαν τις χάρες από εγχώριους και ξένους αγοραστές και αντιπροσώπους.

Η Ιστορία μας

Το Jiangmen, Guangdong είναι ένα σημαντικό κέντρο παραγωγής υλικού στην Κίνα. SUP γεννήθηκε κάτω από έναν τέτοιο δακτυλιοειδή καθρέφτη. Η SUP Hardware ιδρύθηκε το 2010. Ο ιδρυτής συνειδητοποίησε ότι ολόκληρη η βιομηχανία αναπτύσσει κυρίως προϊόντα χαμηλού επιπέδου και είναι δύσκολο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Yucheng εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων υλικού γυαλιού υψηλής ποιότητας. Παρέχετε προϊόντα υψηλής ποιότητας για πολλούς εγχώριους και ξένους πελάτες.
Μετά από 12 χρόνια ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας, της Ρωσίας, της Ιταλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Συνεχίζουμε να παρέχουμε λύσεις που δημιουργούν εξαιρετικό υλικό γυαλιού που προάγει νέα επίπεδα αρχιτεκτονικής αριστείας και απόδοσης. Ταυτόχρονα, το προϊόν έχει πλεονέκτημα τιμής κάτω από την υψηλή ποιότητα και η ποιότητα και η τιμή βελτιστοποιούνται. Τα προϊόντα που παραδίδονται στην ώρα τους και εγκαθίστανται εύκολα συνεχίζουν να λαμβάνουν θετικές κριτικές από τους πελάτες.

Γιατί να επιλέξετε Υλικό γυαλιού SUP

πρώτες ύλες
Χρησιμοποιώντας λεπτώς γυαλισμένο καθαρό χαλκό, κράμα ψευδάργυρου υψηλής ποιότητας ή κράμα τιτανίου ως πρώτες ύλες, η δομή είναι σφιχτή, το βάρος είναι βαρύ και η αίσθηση του χεριού είναι παχιά.
Χύτευση, διαδικασία φινιρίσματος
Χρησιμοποιώντας μεγάλης κλίμακας εργαλειομηχανές χύτευσης με ελεγχόμενη από υπολογιστή ακριβείας και ψηφιακές εργαλειομηχανές ακριβείας, η επιφάνεια του ακατέργαστου είναι λεία, επίπεδη, χωρίς πόρους, ελαττώματα μεταξιού και άλλα φαινόμενα. Η διαδικασία λείανσης και στίλβωσης είναι αυστηρή και η διαδικασία είναι πολυάριθμη.
Επιμετάλλωση
Αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαδικασίας ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, χρησιμοποιείται εισαγόμενος ακατέργαστος χαλκός και έχει υποβληθεί σε τρεις διαδικασίες επιμετάλλωσης χαλκού, επινικελίωσης και επιχρωμίωσης. Η δομή είναι συμπαγής, η επίστρωση είναι ομοιόμορφη, η “χρωματική επιφάνεια” είναι τραγανή, το πάχος της επίστρωσης είναι γενικά περισσότερο από 30 μικρά και η επιφάνεια της επικάλυψης είναι απαλλαγμένη από γρατζουνιές και γρέζια. ,
Πακέτο
Κουτί από χαρτί kraft με όμορφο σχέδιο συσκευασίας και εκτύπωση.

Bootstrap