Κιτ υλικού από γυαλί συρόμενης πόρτας ντους SUP : Διατίθεται πολλαπλή λύση

Κιτ υλικού από γυαλί συρόμενης πόρτας ντους SUP : Διατίθεται πολλαπλή λύση

Προβολές: 470     Συγγραφέας: Κίνα SUP Υλικό γυαλιού      Ώρα δημοσίευσης: 06/29/2022      Προέλευση: https://www.elglasshardware.com

Το συρόμενο σύστημα ντουζιέρας χωρίς πλαίσιο SUP είναι το πιο εξελιγμένο στην αγορά σήμερα, προσφέροντας απαράμιλλη προσαρμοστικότητα σε κάθε σημείο τοποθέτησης, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εγκατάσταση. Κατασκευασμένο για να διαρκεί, το SUP υποστηρίζει γυάλινες πλάκες έως 100 κιλά. και πάχους 1/2″. Το σύστημα υλικού της πόρτας ντους συνοδεύεται από όλα τα εξαρτήματα στερέωσης.

Εκδόσεις Single και Bypass
Οι καμπίνες ντους ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του χώρου και το πού βρίσκονται τα υδραυλικά. Και οι δύο εκδόσεις Single και Bypass είναι διαθέσιμες σε διαμορφώσεις Alcove και Corner για εξαιρετική ευελιξία διάταξης.

Το σετ κυλίνδρων συρόμενης γυάλινης πόρτας SUP φέρνει απαράμιλλη αισθητική αξία σε κάθε έργο. Και οι δύο πλευρές του συστήματος είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένες αισθητικά. Αυτό επιτρέπει στην πόρτα να λειτουργεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και στις δύο πλευρές του σταθερού πίνακα. Ό,τι κι αν απαιτεί το έργο του μπάνιου σας, το υλικό από γυαλί SUP προσφέρει λύσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Απαράμιλλη σχεδιαστική ελευθερία
Το σύστημα ντους με συρόμενη πόρτα SUP προσφέρει τεράστια ευελιξία σχεδιασμού για να ταιριάζει στα περισσότερα σχέδια ντους. Το σετ κυλίνδρων συρόμενης γυάλινης πόρτας SUP είναι συμβατό με καμπίνες ντουζιέρας έως 142 σε φαρδιά και διαφανή ανοίγματα έως 40 ίντσες. Επιλέξτε γυαλί πάχους έως 1/2″ για μια συμπαγή, premium αίσθηση ή επιλέξτε το πιο παραδοσιακό πάχος 3/8″. Συμβατό με πλακάκια και ντους, το σετ κυλίνδρων συρόμενης γυάλινης πόρτας SUP είναι διαθέσιμο για διαμορφώσεις εσοχής και γωνιών.

Πλήρης προσαρμογή πεδίου
Ο σχεδιασμός του υλικού γυαλιού SUP είναι μια σουίτα χαρακτηριστικών προσαρμογής που εξασφαλίζει τέλειες εγκαταστάσεις σε λιγότερο χρόνο. Η πίστα του SUP έχει σχεδιαστεί για να κόβεται και να τρυπιέται εύκολα στο χωράφι με κοινά διαθέσιμα εργαλεία. Παρέχει ένα πλήρες 1/4″ προσαρμογής σε κάθε σημείο στήριξης πίστας, συμπεριλαμβανομένου του σημείου που συνδέεται στους τοίχους. Τέλος, η δυνατότητα ρύθμισης του πάνελ της πόρτας επιτρέπει στο σύστημα να ανυψώνεται ή να χαμηλώνει σε κάθε έδρανο κατά 1/8″. Αυτό δίνει στους εγκαταστάτες τη δυνατότητα να γείρουν το πάνελ για να χωρέσουν τοίχους ντους που είναι έως και 3/8″ εκτός στάθμης. Οι εγκαταστάτες θα λατρέψουν να μπορούν να ρυθμίσουν γρήγορα το σύστημα κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση με την απαράμιλλη δυνατότητα προσαρμογής της τοποθεσίας. Το σύστημα ντουζιέρας από γυαλί SUP —προσαρμοστικότητα εκτός και εκτός επιπέδου για τέλειες εγκαταστάσεις σε στενά χρονοδιαγράμματα.

Μοντέρνα, minimal αισθητική
Το γυαλί ντουζιέρας με συρόμενη πόρτα SUP διαθέτει τον πιο εντυπωσιακό απλό σχεδιασμό μας μέχρι σήμερα. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υλικού μας, που διαθέτει ένα ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα ως τροχό, έχει προσαρμοστεί για το περιβάλλον ντους. Η πόρτα κυλάει σε μια τροχιά που φαίνεται να επιπλέει στον αέρα χάρη στους πραγματικά κρυφούς συνδετήρες.

Χτισμένο για να διαρκεί
Το κιτ υλικού γυάλινης πόρτας ντους SUP έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα έργα φιλοξενίας υψηλής χρήσης. Η κορυφαία στον κλάδο, πάνω από 5 χρόνια ζωής, υποστηρίζεται από αυστηρές δοκιμές σε υγρά περιβάλλοντα, με πάνω από δύο εκατομμύρια κύκλους ανοίγματος και κλεισίματος για δοκιμές φθοράς. Το υλικό από γυαλί SUP έχει ελάχιστα προεξέχοντα εξαρτήματα για εύκολη συντήρηση και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και ανοδιωμένο αλουμίνιο — μέταλλα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε ναυτιλιακές εφαρμογές.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

> Ποιο υλικό υλικού είναι καλύτερο για την κατασκευή ντους; Η εταιρεία ντους απαντά για εσάς

> Πώς να φτιάξετε ένα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Πώς να αντικαταστήσετε μια μπανιέρα με ντους

> Τι είναι μια καμπίνα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Κιτ κυλίνδρου συρόμενης ξύλινης πόρτας: Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

> Συρόμενη γυάλινη πόρτα Εύκολη εγκατάσταση: Περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, λιγότερη ακαταστασία

> Κιτ υλικού από γυαλί συρόμενης πόρτας ντους SUP : Διατίθεται πολλαπλή λύση

> SUP , κατασκευαστής υλικού γυαλιού, το ντους γυαλιού χωρίς πλαίσιο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ
γυαλί μπάνιουγυαλί χωρίς πλαίσιογυαλί-πλαίσιο-ντουςγυαλί-υλικό-υλικόγυαλί-υλισμικό-κατασκευαστήςγυάλινα είδηγυάλινη ντουζιέρα χωρίς πλαίσιογυάλινη πόρτα του ντουςγυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιογυάλινο ντους χωρίς πλαίσιοΓυάλινο υλικόδιπλές ρόδες ξύλινη πόρτα συρόμενο ρολόΕξοπλισμός γυάλινης πόρτας μεντεσέδωνεργοστάσιο υλικού γυαλιούκαμπίνα ντους χωρίς πλαίσιοκατασκευαστής υλικού γυαλιούκιτ ειδών γυάλινης πόρτας μπάνιουκιτ κυλίνδρων για ξύλινη πόρτακιτ κυλίνδρων συρόμενης ξύλινης πόρτας αγροικίαςκιτ υλικού από γυάλινη πόρτα ντουζιέραςκιτ υλικού ντουζιέρας μπάνιου με συρόμενη γυάλινη πόρτακύλινδρος συρόμενης γυάλινης πόρταςμεντεσέ-τζάμι-πόρτα-σίδηροςμπάνιο-γυάλινη-πόρτα-σκεύη-κιτμπάνιο-τζάμι-σίδηροςντουζιέρα-γυάλινη πόρτα-συρόμενη-λύσηντουζιέρα-τζάμι-σίδηροςντους χωρίς πλαίσιοπάροχος γυαλιού-υλισμικούπάροχος υλικού γυαλιούπόρτα ντους χωρίς πλαίσιοσετ υλικού κυλίνδρου συρόμενης πόρταςΣύνδεσμος τοίχου σε γυαλίΣυρόμενη λύση γυάλινης πόρτας ντουςσυρόμενη-ντουζιέρα-πόρτα-γυαλί-συσκευή-κιτσυρόμενο γυαλίσυρόμενο-γυαλί-σίδηροςυαλουργείο-εργοστάσιουλικό γυάλινης πόρταςΥλικό γυαλιού ντουςυποστήριξη υλικού γυαλιού χωρίς πλαίσιοχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικόχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικό-υποστήριξηχωρίς πλαίσιο-ντουςχωρίς πλαίσιο-ντους-θάλαμοχωρίς πλαίσιο-τζάμι-ντουζιέρα

Σχετικά προϊόντα

Bootstrap