Κιτ κυλίνδρου συρόμενης ξύλινης πόρτας: Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

Κιτ κυλίνδρου συρόμενης ξύλινης πόρτας: Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

Προβολές: 548     Συγγραφέας: Κίνα SUP Υλικό γυαλιού      Ώρα δημοσίευσης: 07/21/2022      Προέλευση: https://www.elglasshardware.com

Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

Το προσαρμοσμένο πάνελ συρόμενης πόρτας του υλικού συρόμενης πόρτας SUP είναι κατασκευασμένο από δέκα δοκούς πλάτους 52″ που βιδώνονται μεταξύ τους με μία συνεχόμενη ράβδο με σπείρωμα. Το τεράστιο πάνελ της πόρτας δημιουργεί τεράστια προσαρμοστικότητα στο χώρο. Μπορεί είτε να ανοίξει για να ενώσει το σπίτι, είτε να κλείσει για να το χωρίσει στα δύο.

«Η συρόμενη πόρτα παρέχει μια ρυθμιζόμενη οθόνη απορρήτου μεταξύ του υπέροχου δωματίου και του διαδρόμου που οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο», είπε ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. “Λατρεύουμε την ευελιξία που προσθέτει η συρόμενη πόρτα στο χώρο μας.”

Για να ολοκληρωθεί το εφέ, ήταν σημαντικό να βρεθεί το σωστό υλικό συρόμενης πόρτας. Ο σχεδιαστής ερεύνησε το πεδίο και βγήκε εντυπωσιασμένος με το υλικό συρόμενης πόρτας SUP —συγκεκριμένα κιτ συρόμενου κυλίνδρου.

«Μετά από έρευνα σε εταιρείες εξοπλισμού συρόμενων θυρών, έγινε γρήγορα προφανές ότι το υλικό SUP ήταν ο καλύτερος τρόπος», είπε ο Mansfield. ” Τα μεγάλα ρουλεμάν χωρίς hubless του εξοπλισμού συρόμενης πόρτας SUP είναι απλά εκπληκτικά και η ποιότητα του υλικού δεν απογοήτευσε. Το γραμμικό πινέλο σε μαύρο ανοξείδωτο φινίρισμα φαίνεται απίστευτο από κοντά».

Το μαύρο ανοξείδωτο φινίρισμα του υλικού συρόμενης πόρτας SUP διαθέτει λεπτούς κόκκους που δεν χάνονται στο πλούσιο μαύρο χρώμα του. Η βούρτσα με γραμμή μαλλιών είναι λεία στην αφή, αλλά προσθέτει έναν εκλεπτυσμένο κόκκο στο υλικό που λειτουργεί καλά με την πιο υπερβολική υφή που βρίσκεται στην ξύλινη πόρτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

> Ποιο υλικό υλικού είναι καλύτερο για την κατασκευή ντους; Η εταιρεία ντους απαντά για εσάς

> Πώς να φτιάξετε ένα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Πώς να αντικαταστήσετε μια μπανιέρα με ντους

> Τι είναι μια καμπίνα ντους χωρίς πλαίσιο;

> Κιτ κυλίνδρου συρόμενης ξύλινης πόρτας: Διαίρεση χώρου χωρίς διαίρεση του σπιτιού

> Συρόμενη γυάλινη πόρτα Εύκολη εγκατάσταση: Περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, λιγότερη ακαταστασία

> Κιτ υλικού από γυαλί συρόμενης πόρτας ντους SUP : Διατίθεται πολλαπλή λύση

> SUP , κατασκευαστής υλικού γυαλιού, το ντους γυαλιού χωρίς πλαίσιο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ
γυαλί μπάνιουγυαλί χωρίς πλαίσιογυαλί-πλαίσιο-ντουςγυαλί-υλικό-υλικόγυαλί-υλισμικό-κατασκευαστήςγυάλινα είδηγυάλινη ντουζιέρα χωρίς πλαίσιογυάλινη πόρτα του ντουςγυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιογυάλινο ντους χωρίς πλαίσιοΓυάλινο υλικόδιπλές ρόδες ξύλινη πόρτα συρόμενο ρολόΕξοπλισμός γυάλινης πόρτας μεντεσέδωνεργοστάσιο υλικού γυαλιούκαμπίνα ντους χωρίς πλαίσιοκατασκευαστής υλικού γυαλιούκιτ ειδών γυάλινης πόρτας μπάνιουκιτ κυλίνδρων για ξύλινη πόρτακιτ κυλίνδρων συρόμενης ξύλινης πόρτας αγροικίαςκιτ υλικού από γυάλινη πόρτα ντουζιέραςκιτ υλικού ντουζιέρας μπάνιου με συρόμενη γυάλινη πόρτακύλινδρος συρόμενης γυάλινης πόρταςμεντεσέ-τζάμι-πόρτα-σίδηροςμπάνιο-γυάλινη-πόρτα-σκεύη-κιτμπάνιο-τζάμι-σίδηροςντουζιέρα-γυάλινη πόρτα-συρόμενη-λύσηντουζιέρα-τζάμι-σίδηροςντους χωρίς πλαίσιοπάροχος γυαλιού-υλισμικούπάροχος υλικού γυαλιούπόρτα ντους χωρίς πλαίσιοσετ υλικού κυλίνδρου συρόμενης πόρταςΣύνδεσμος τοίχου σε γυαλίΣυρόμενη λύση γυάλινης πόρτας ντουςσυρόμενη-ντουζιέρα-πόρτα-γυαλί-συσκευή-κιτσυρόμενο γυαλίσυρόμενο-γυαλί-σίδηροςυαλουργείο-εργοστάσιουλικό γυάλινης πόρταςΥλικό γυαλιού ντουςυποστήριξη υλικού γυαλιού χωρίς πλαίσιοχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικόχωρίς πλαίσιο-γυαλί-υλισμικό-υποστήριξηχωρίς πλαίσιο-ντουςχωρίς πλαίσιο-ντους-θάλαμοχωρίς πλαίσιο-τζάμι-ντουζιέρα

Σχετικά προϊόντα

Bootstrap